Prokuroria e Prizrenit ndalon dy persona të dyshuar për vepra të ndryshme penale

Prokurori i Shtetit ju njofton se me urdhër të prokurorit të shtetit janë ndaluar 9 persona të dyshuar dhe janë paraqitur 3 kërkesa për caktimin e masës së paraburgimit, ndaj 4 personave të dyshuar.

Prokuroria Themelore në Prizren ka bërë të ditur se gjatë 24 orëve të fundit, ka ndaluar 2 persona të dyshuar, raporton SuharekaOnline.

Ndalimet e personave me urdhër të prokurorit:
Departamenti i Krimeve të Rënda, ka ndaluar një (1) person, nën dyshimin se i njëjti e ka kryer veprën penale “Posedimi i paautorizuar i narkotikëve, substancave psikotrope ose analoge”.   
Ndërsa, Departamenti i Përgjithshëm, ka ndaluar një (1) person, nën dyshimin se i njëjti ka kryer veprën penale “Dhuna në familje”” thuhet në njoftimin e Prokurorisë Themelore në Prizren.

RAPORTO