Prokuroria e Prizrenit brenda 24 ore ngrit 11 aktakuza, ndalohet një person

Prokurori i Shtetit ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit ka ngritur dyzeteshtatë (47) aktakuza kundër gjashtëdhjetenjë (61) personave, për vepra të ndryshme penale.

Po ashtu, me urdhër të prokurorit të shtetit, janë ndaluar për 48 orë shtatë (7) persona, si dhe janë bërë tre (3) kërkesa për caktimin e paraburgimit të pesë (5) personave, të dyshuar se kanë kryer vepra të ndryshme penale.

Prokuroria Themelore në Prizren, gjatë 24 orëve të fundit  ka ndaluar një (1) person, si dhe ka ngritur njëmbëdhjetë (11) aktakuza kundër gjashtëmbëdhjetë (16) personave, të dyshuar për kryerjen e veprave të ndryshme penale.     

Në vijim i gjeni raportin e veçuar për secilën prokurori

ProkuroritëAktakuzat
personat
NdalimetParaburgimet:
kërkesat – personat
Bastisjet
Sekuestrimet
Prokuroria Speciale/////
Prishtinë21 – 2843 – 5//
Prizren11 – 161///
 Pejë/////
Gjilan3 – 3////
Gjakovë2 – 22///
Mitrovicë8 – 10////
Ferizaj2 – 2////
Total:47 – 6173 – 5//
RAPORTO