50 aksidente trafiku dhe 23 persona të arrestuar brenda 24 ore

Policia e Kosovës ka njoftuar se brenda 24 ore në vendin tonë kanë ndodhur 50 aksidente trafiku.

Sipas statistikave që përcjellë SuharekaOnline bëhet e ditur se gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë kanë ndodhur 50 aksidente trafiku, ku prej tyre 19 kanë përfunduar me persona të lënduar dhe 31 të tjera me persona të lënduar.

Gjithashtu, Policia e Kosovës brenda 24 ore ka arrestuar 23 persona.

Nga 23 të arrestuar bëhet e ditur se një person është në vuajtje të dënimit dhe 12 të tjerë në mbajtje.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.