06.09.2019, 12:30

Komuna e Suharekës pjesëmarrëse në punëtorinë “Fuqizimi i menaxhimit në komuna”

Sot në punëtorinë “Fuqizimi i menaxhimit në komuna” u diskutua mbi rolet dhe përgjegjësit e organeve komunale, në procesin buxhetor.

Këtë e bëri të ditur kryetari i komunës së Suharekës, Bali Muharremaj, ku u shpreh së është bërë prezantimi i buxhetit nga drejtorët, dhe gjithashtu kanë marrë vërejtjet dhe sygjerimet për menaxhim më të mirë.

Postimi i plotë:

Sot në punëtorinë “Fuqizimi i menaxhimit financiar në komuna” e organizuar nga OSBE, kemi diskutuar mbi rolet dhe përgjegjësitë e organeve komunale ekzekutive dhe legjislative, në procesin buxhetor.

Është bërë prezentimi i buxhetit nga shumica e drejtorive, e poashtu morrëm vërejtjet dhe sygjerimet për një menaxhim sa më të mirë.

Bali Muharremaj.

LEXO EDHE:  Ish-eprori i lartë i UÇK-së intervistohet nga Gjykata Speciale
© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.