Aktuale

Komuna e Suharekës pjesëmarrëse në punëtorinë “Fuqizimi i menaxhimit në komuna”

Foto: Ilustrim

Sot në punëtorinë “Fuqizimi i menaxhimit në komuna” u diskutua mbi rolet dhe përgjegjësit e organeve komunale, në procesin buxhetor.

Këtë e bëri të ditur kryetari i komunës së Suharekës, Bali Muharremaj, ku u shpreh së është bërë prezantimi i buxhetit nga drejtorët, dhe gjithashtu kanë marrë vërejtjet dhe sygjerimet për menaxhim më të mirë.

Postimi i plotë:

Sot në punëtorinë “Fuqizimi i menaxhimit financiar në komuna” e organizuar nga OSBE, kemi diskutuar mbi rolet dhe përgjegjësitë e organeve komunale ekzekutive dhe legjislative, në procesin buxhetor.

Cineplexx organizon eventin Family Night me çmim special të biletave

Cineplexx sjell premierën e filmit Playing with Fire, për të cilin do të organizojë një event Family Night në të dy kinematë.

Është bërë prezentimi i buxhetit nga shumica e drejtorive, e poashtu morrëm vërejtjet dhe sygjerimet për një menaxhim sa më të mirë.

Bali Muharremaj.