Herolind Bytyçi
28.03.2019, 23:01

KawaGroup shpërblehet me Superbrand Kosova për ndërtim 2018

Kompania e ndërtimit nga Suhareka “KAWA Group” ka marrë çmimin “SUPERBRAND 2018” për fushën e ndërtimit.

Çmimi ka ardhur pas një pune e cila është vlerësuar nga ekspertë ndërkombëtarë dhe nga opinioni i masës së gjerë.

Me një traditë të gjatë ndërtimi, por duke filluar vetëm tri vjet më parë me ndërtimin e lartë në kryeqytet, “KAWA Group” ka arritur të rrëmbej këtë çmim prestigjioz për të dytën herë, raporton SuharekaOnline.