Policia e Kosovës shqiptoi mbi 2273 tiketa trafiku në 24 orët e fundit

28.02.2024

Në 24 orët e fundit në Kosovë, Polica e Kosovës ka shqiptuar 2273 tiketa trafiku. Kanë ndodhur mbi 47 aksidente trafiku, 13 prej tyre me lëndime dhe 34 me dëme materiale dhe asnjë aksident me fatalitet. Policia e Kosovës në 24 orët e fundit ka arrestuar 10 persona dhe 7 të tjerë i ka […]

Policia e Kosovës shqiptoi mbi 2273 tiketa trafiku në 24 orët e fundit Foto: Ilustrim

Në 24 orët e fundit në Kosovë, Polica e Kosovës ka shqiptuar 2273 tiketa trafiku.

Kanë ndodhur mbi 47 aksidente trafiku, 13 prej tyre me lëndime, 34 me dëme materiale dhe një aksident me fatalitet.

Policia e Kosovës në 24 orët e fundit ka arrestuar 10 persona dhe 7 të tjerë i ka dërguar në mbajtje.

Policia e Kosovës në 24 orët e fundit e ka dërguar një person në vuajtje të denimit.

Statistikat e përgjithshme:

Aksidente trafiku me fatalitet : /

Aksidente trafiku me të lënduar : 13

Aksidente trafiku me dëme materiale : 34

Tiketa trafiku të shqiptuara : 2273

Persona të arrestuar : 10

Persona në mbajtje : 7

Persona në ndalim policor : /

Persona në vuajtje të dënimit : 1