Ylli e prezanton përforcimin e ri

09.10.2023

Golden Eagle Ylli e ka prezantuar sot përforcimin më të ri. Therandasit, pas humbjes nga Sigal Prishtina kanë nevojë për këndellje dhe kanë ndërmarrë menjëherë masa. Kampioni i dyfishtë i Kosovës i ka përforcuar sot radhët e veta me basketbollistin amerikan, Anthony Lee. Lojtari i pozitës qendër ka eksperiencë në klube të ndryshme, përfshirë këtu […]

Ylli e prezanton përforcimin e ri Foto: Ilustrim

Golden Eagle Ylli e ka prezantuar sot përforcimin më të ri.

Therandasit, pas humbjes nga Sigal Prishtina kanë nevojë për këndellje dhe kanë ndërmarrë menjëherë masa.

Kampioni i dyfishtë i Kosovës i ka përforcuar sot radhët e veta me basketbollistin amerikan, Anthony Lee.

Lojtari i pozitës qendër ka eksperiencë në klube të ndryshme, përfshirë këtu Greqinë, Spanjën dhe Argjentinën.