Sot fillon “Java për të Drejtat e Viktimave të Krimit”

19.10.2020

Nën përkujdesjen e kryeprokurorit të Shtetit, Aleksandër Lumezi, nga sot e deri më 23 tetor do të mbahet “Java për të drejtat e viktimave të krimit”, me moton “Mbrojtja e viktimave të krimit, mision ynë edhe gjatë pandemisë”. Për shkak të rrethanave të shkaktuara nga pandemia me koronavirus, “Java për të drejtat e viktimave të […]

Sot fillon “Java për të Drejtat e Viktimave të Krimit” Foto: Ilustrim

Nën përkujdesjen e kryeprokurorit të Shtetit, Aleksandër Lumezi, nga sot e deri më 23 tetor do të mbahet “Java për të drejtat e viktimave të krimit”, me moton “Mbrojtja e viktimave të krimit, mision ynë edhe gjatë pandemisë”.

Për shkak të rrethanave të shkaktuara nga pandemia me koronavirus, “Java për të drejtat e viktimave të krimit” do të hapet me një video-mesazh për media nga ana e kryeprokurorit Lumezi, për të vazhduar me video-mesazhet e presidentit Hashim Thaçi, ambasadorit të SHBA-së në Prishtinë Philip Kosnett dhe ministrit të Drejtësisë, Selim Selimi.

Të gjitha seminaret e javës do të zhvillohen online me anë të platformës Zoom, ku sipas sesioneve janë paraparë diskutimi i këtyre temave:

Folës dhe pjesëmarrës në seminaret e “Javës për të drejtat e viktimave të krimit”, do të jenë përgjegjësit e institucioneve përkatëse, si dhe partnerët vendorë dhe ndërkombëtarë.