🏀 Kupa e Kosovës, KB Golden Eagle Ylli e “shkatërron” KB Megasport

Foto: KB Golden Eagle Ylli - Rexh Gashi

Klubi basketbollistik nga Suhareka, Golden Eagle Ylli dje e ka zhvilluar ndeshjen ndaj KB Megasport në kuadër të Kupës së Kosovës.

Klubi nga Suhareka ka shënuar fitore me rezultat të thellë 94-57, ku fituesi i kësaj ndeshje do të plasohet në FINAL 8, i cili fillonë nga data 11 shkurt deri më 15 shkurt.

Ndeshja e djeshme u zhvillua në palestrën “13 Qershori” në Suharekë me fillim prej orës 19:00.

Ndryshe të dielën në kuadër të Superligës së Kosovës, KB Ylli do të zhvillojë ndeshjen ndaj KB Bashkimit me fillim prej orës 17:00.

🎬🍿 Për eventin Ladies Night, Cineplexx dhuron udhëtim 4 ditor në Dubai, si dhe shumë shpërblime tjera në të gjitha sallat

Cineplexx organizon eventin Ladies Night, ku do të dhurojë shumë shpërblime në të gjitha sallat, ku shpërblimi kryesor do të jetë një udhëtim 4 ditor në Dubai.