Gjykata Kushtetuese mban konferencë, e pranishme edhe ministrja Haxhiu

15.03.2024

Gjykata Kushtetuese, në bashkëpunim me Këshillin e Evropës dhe Qendrën AIRE, sot organizojnë konferencën […]

Gjykata Kushtetuese mban konferencë, e pranishme edhe ministrja Haxhiu Foto: Gjykata Kushtetuese e Republikës së Kosovës

Gjykata Kushtetuese, në bashkëpunim me Këshillin e Evropës dhe Qendrën AIRE, sot organizojnë konferencën “Zbatimi i Konventës së Stambollit përmes praktikës gjyqësore: Dialogu gjyqësor për përgjigje gjyqësore efektive”.

Konferenca fillon nga ora 9:00 dhe mbahet në Hotelin “Emerald”.

Pjesëmarrëse do të jenë ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu dhe kryetarja e Gjykatës Kushtetuese, Gresa Caka-Nimani.