Zbulohet topi që do përdoret në finalen e ‘Euro 2024’

07.07.2024

Topi i ‘Adidas’ i quajtur ‘FUSSBALLLIEBE FINALE’ do të përdoret si në gjysmëfinale ashtu edhe në finalen e ‘Euro 2024’.

Zbulohet topi që do përdoret në finalen e ‘Euro 2024’ Foto: Ilustrim

Topi i ri sheh një rifreskim të elementeve vizuale nga topi i fazës së grupeve me format e tij të spikatura të krahëve të zinj, të theksuara me skaje, kthesa dhe pika që marrin ngjyrën e zezë, të kuqe dhe të artë të kombit pritës, Gjermanisë.

Baza e bardhë është zëvendësuar me një argjend që bie në sy, që përfaqëson argjendin për të cilin do të konkurrojnë katër skuadrat e fundit.

Ngjyra e argjendtë e topit është zhvilluar dhe testuar posaçërisht me atletët për t’u siguruar që ai të dallohet në fushë pa e reflektuar dritën nga sipërfaqja.