Nga e hëna të gjitha shërbimet e QMF të Studençanit barten në AMF të Samadraxhës

Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare (QKMF) përmes një njoftimi ka hërë të ditur se të gjitha shërbimet e Qendrës së Mjekësisë Familjare (QMF) së fshatit Studençan do të barten në AMF-në e fshatit Samadrexhë.

21.10.2021 / Suhareka

Nga e hëna të gjitha shërbimet e QMF të Studençanit barten në AMF të Samadraxhës
Foto: Ilustrim

Pra, më 25.10.2021 QMF-Studençan bartet në AMF-Samadrexhë të dy ndërrimet nga ora 08:00 deri në 22:00.

Për arsye të punimeve në QMF-Studenqan të gjitha shërbimet shëndetsore do të ofrohen në AMF-Samadrexhë.


“Deri në njoftimin e perfundimit të punimeve pacientëve tē këtij lokacioni ju kërkojmë mirkuptim!”, thuhet në njoftimin e QKMF-Suharekë.

Njoftimi i plotë:

INFORMATË

Qytetarë të nderuar ju informojmë se nga data 25.10.2021 QMF -Studenqan bartet në AMF-Samadrexhë të dy ndrrimet nga 08.00–22.00.

Për arsye të punimeve në QMF-Studenqan të gjitha shërbimet shëndetsore do të ofrohen në AMF-Samadrexhë.

Deri në njoftimin e perfundimit të punimeve pacientëve tē këtij lokacioni ju kërkojmë mirkuptim!

Parandalimi është shërim! Tumor markerët dhe roli i tyre në diagnostifikimin e kancerit

Tumor markerët janë substanca që lëshohen nga qelizat kancerogjene ose prodhohen nga trupi në reagim ndaj një tumori malinj ose...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *