Wenger në Bayern Munich

26.11.2018

Tashmë Niko Kovac nuk është i besueshëm për Bayern Munich, ata po kërkojnë një menaxher të ri, i cili e “zgjonë” klubin nga gjumi. Bavarezët kanë shprehur dëshirën që Arsene Wenger të bëhet trajneri i ri i Bayern Munich. Pas 22 vitesh punë, Wenger u largua nga Arsenal në verë, dhe ka bërë të ditur […]

Wenger në Bayern Munich Foto: Ilustrim

Tashmë Niko Kovac nuk është i besueshëm për Bayern Munich, ata po kërkojnë një menaxher të ri, i cili e “zgjonë” klubin nga gjumi.

Bavarezët kanë shprehur dëshirën që Arsene Wenger të bëhet trajneri i ri i Bayern Munich.

Pas 22 vitesh punë, Wenger u largua nga Arsenal në verë, dhe ka bërë të ditur se në janar dëshiron që rikthehet.

Bavarezët shprehin se shërbimet dhe rregullat e Wengerit mund t’i marrim shumë lehtë, prandaj do ta shkarkohet nga pozita në fund të dhjetorit Niko Kovac.