Tyson Fury vs Deontay Wilder

26.11.2018

Të dy boksierët në kategoritë e tyre janë të pa mposhtur, dhe Tyson Fury shpreson që këtë numër të humbjeve ta mbajë në 0 edhe pas duelit me yllin amerikan. Deontay Wilder vs Tyson Fury, WBC kampion amerikan vs kampion britanik lineal, në një përplasje të rëndë botërore. Të dy luftëtarët shkojnë në luftën e […]

Tyson Fury vs Deontay Wilder Foto: Ilustrim

Të dy boksierët në kategoritë e tyre janë të pa mposhtur, dhe Tyson Fury shpreson që këtë numër të humbjeve ta mbajë në 0 edhe pas duelit me yllin amerikan.

Deontay Wilder vs Tyson Fury, WBC kampion amerikan vs kampion britanik lineal, në një përplasje të rëndë botërore. Të dy luftëtarët shkojnë në luftën e pamposhtur në periudhat e tyre të kombinuara të 67 profesionistëve.

Tyson Fury ka filluar kampin e tij të stërvitjes në malet e Big Bear, California. Ai është fotografuar me medaljen e argjendtë britanik Joe Joyce, i cili është nënshkruar me kompaninë promovuese të David Haye.

Mbreti i vetëshpallur ‘Gypsy King’, Fury është një luftëtar krenar për trashëgiminë e tij irlandeze të udhëtarëve. Ai ndjek një linjë të gjatë të luftimit të familjes, me babain e tij John Fury që konkurronte si një boksier i zhveshur në vitet 1980.

“Është vetëm një ndeshje boksi për mua. Kam pasur edhe 27 të tjera, kjo do të jetë e 28 dhe sikur humbje, fitore apo barazim, do të jetë ajo që do të jetë” tha Fury.