Çlirim Gashi
15.06.2019, 9:35

Sonte Granit Xhaka kundër Milot Rashicës

Ekipi i krijuar nga Granit Xhaka me shokë dhe ekipi i krijuar nga Milot Rashica me shokë, do të përballen sonte me njëri-tjetrin.

Kjo ndeshje organizohet dhe mbështetet nga Federata e Futbollit e Kosovës dhe Komuna e Prishtinës dhe ka karakter humanitar.

Biletat për tribunat Jug dhe Veri do të jenë falas, derisa biletat për tribunën lindore kushtojnë 2 euro, kurse ato për tribunën perëndimore 3 euro.

Biletat mund të blihen në kioskën e qytetit të Prishtinës si dhe në Rave Travel. Të gjitha të hyrat nga shitja e biletave do t’u ndahen 10 familjeve në nevojë.

LEXO PO ASHTU:  Man UTD kërkon 200 milion nga Real Madridi për Pogban