Skuadrat evropiane në luftë për Dybala

07.01.2019

Skuadrat Evropiane si, Manchester City, Bayern Munich dhe PSG dëshirojnë që ta blejnë yllin e Juventusi, Paulo Dybala. Ekziston një mundësi që Juventusi ta shesë Dybalan për të rimarrë një taksë transferimi prej më shumë se 100 milionë euro për 25 vjeçarin. Thuhet se klubi i Torinos aktualisht po injoron vëmendjen rreth pasusrisë së klubit […]

Skuadrat evropiane në luftë për Dybala Foto: Ilustrim

Skuadrat Evropiane si, Manchester City, Bayern Munich dhe PSG dëshirojnë që ta blejnë yllin e Juventusi, Paulo Dybala.

Ekziston një mundësi që Juventusi ta shesë Dybalan për të rimarrë një taksë transferimi prej më shumë se 100 milionë euro për 25 vjeçarin.

Thuhet se klubi i Torinos aktualisht po injoron vëmendjen rreth pasusrisë së klubit të tyre

Besohet se klubi i Torinos aktualisht po injoron vëmendjen rreth pasurisë së tyre të çmimit, por flasin për një shitje verore me një tarifë të ngjashme me atë që ata fituan për Paul Pogba nga Manchester United në vitin 2016 po rritet.