OFFROAD Theranda ‘rritë’ temperaturat në Suharekë!

01.12.2018

Sipas njoftimit gara do të zhvillohet në dy kategori (të lehtë dhe të vështira). Kjo garë do të zhvillohet më 02.12.2018, duke filluar nga ora 09:00. Gara mbahet mbrapa Damperit në Shirokë, mbi pyllin e qytetit. Regjistrimi për të interesuarit është pa pagesë dhe bëhet më 01.12.2018.

OFFROAD Theranda ‘rritë’ temperaturat në Suharekë! Foto: Ilustrim

Sipas njoftimit gara do të zhvillohet në dy kategori (të lehtë dhe të vështira). Kjo garë do të zhvillohet më 02.12.2018, duke filluar nga ora 09:00.

Gara mbahet mbrapa Damperit në Shirokë, mbi pyllin e qytetit. Regjistrimi për të interesuarit është pa pagesë dhe bëhet më 01.12.2018.