Mourinho dëshiron Witsel në Man Utd

26.11.2018

Manchester United dëshiron të nënshkruajë Axel Witsel nga Borussia Dortmund. Jose Mourinho udhëtoi për në Belgjikë gjatë pushimeve ndërkombëtare, me qëllim të shikimit të Witsel në veprim. Mourinho është i interesuar të përmirësojë mundësitë e tij në mesfushë në klub, dhe konsideroi një ofertë për Witsel në verë para se klubi të siguronte Fred nga […]

Mourinho dëshiron Witsel në Man Utd Foto: Ilustrim

Manchester United dëshiron të nënshkruajë Axel Witsel nga Borussia Dortmund.

Jose Mourinho udhëtoi për në Belgjikë gjatë pushimeve ndërkombëtare, me qëllim të shikimit të Witsel në veprim.

Mourinho është i interesuar të përmirësojë mundësitë e tij në mesfushë në klub, dhe konsideroi një ofertë për Witsel në verë para se klubi të siguronte Fred nga Shakhtar Donetsk.

“Unë jamë i interesuar që ta përmirësojë mesfushën e klubit, dhe kamë shprehur dëshirën që të bëjë një ofertë për Axel Witsel” – tha Mourinho.