Liverpooli dëshiron marrëveshje të reja për Van Dijk dhe Alisson

04.02.2020

Klubi futbollistik nga Anglia, Liverpool është duke dëshiruar marrëveshje të reja për dy yjet e klubit, Van Dijk dhe Alisson. Liverpooli ka bërë kontrata të reja për Virgil van Dijk dhe Alisson një përparësi kryesore, pretendon The Independent. Pasi kanë parë mbrojtësin holandez dhe portierin brazilian të bëhen figura pothuajse kryesore në Anfield, Reds janë […]

Liverpooli dëshiron marrëveshje të reja për Van Dijk dhe Alisson Foto: Virgil van Dijk - Liverpool FC (Daniel Chesterton/Offside/Offside via Getty Images)

Klubi futbollistik nga Anglia, Liverpool është duke dëshiruar marrëveshje të reja për dy yjet e klubit, Van Dijk dhe Alisson.

Liverpooli ka bërë kontrata të reja për Virgil van Dijk dhe Alisson një përparësi kryesore, pretendon The Independent.

Pasi kanë parë mbrojtësin holandez dhe portierin brazilian të bëhen figura pothuajse kryesore në Anfield, Reds janë të etur për të lidhur marrëveshje me kushte të freskëta dhe për të siguruar të ardhmen e tyre afatgjatë.