Juventus dhe Dortmund në luftë për Christensen

30.01.2019

Mbrojtësi i Chelseas është subjekt i ofertave të vonuara nga Italia dhe Gjermania. Juventusi dhe Borussia Dortmund janë të dy të vendosur për të ofruar oferta të ndryshme për mbrojtësin e Chelseas Andreas Christensen, raporton The Sun. Pasi luajti një rol të madh sezonin e kaluar, Christensen ka arritur vetëm një paraqitje të Premier League […]

Juventus dhe Dortmund në luftë për Christensen Foto: Ilustrim

Mbrojtësi i Chelseas është subjekt i ofertave të vonuara nga Italia dhe Gjermania.

Juventusi dhe Borussia Dortmund janë të dy të vendosur për të ofruar oferta të ndryshme për mbrojtësin e Chelseas Andreas Christensen, raporton The Sun.

Pasi luajti një rol të madh sezonin e kaluar, Christensen ka arritur vetëm një paraqitje të Premier League në 2018-19 nën menaxhimin e Maurizio Sarri.

Mungesa e kohës së lojës së Christensen ka dhënë shpresë ndaj Juve dhe Dortmundit, të cilët të dy dëshirojnë të nënshkruajnë një lëvizje me Christensen përpara afatit të transferimit të së enjtes.