Drogba ‘mësoi shumë’ nga Lampard

27.11.2018

Didier Drogba ka veçuar ish-shokun e Chelsea Frank Lampard si një nga ndikimet më të mëdha në karrierën e tij. Drogba ka luajtur me Lampard për tetë vjet në Stamford Bridge, i cili kulmi i tij ishte në triumfin e Ligës së Kampionëve në vitin 2012. Të dy vendosën njëri-tjetrin deri në 36 raste në […]

Drogba ‘mësoi shumë’ nga Lampard Foto: Ilustrim

Didier Drogba ka veçuar ish-shokun e Chelsea Frank Lampard si një nga ndikimet më të mëdha në karrierën e tij.

Drogba ka luajtur me Lampard për tetë vjet në Stamford Bridge, i cili kulmi i tij ishte në triumfin e Ligës së Kampionëve në vitin 2012.

Të dy vendosën njëri-tjetrin deri në 36 raste në Premier Ligë, ende figura më e lartë e kombinuar për gola dhe ndihmën mes dy lojtarëve ishin Drogba dhe Lampard.

“Ekziston një lojtar që unë do të vendos pak më përpara, sepse shumica e qëllimeve të mia erdhën prej tij, është Frank Lampard”, tha Drogba.

“Dhe gjithashtu çdo ditë pas stërvitjes ne ishim duke qëndruar në fushë duke u përpjekur për të praktikuar, duke u përpjekur për të krijuar disa ushtrime, sepse ato që bëmë pak ditë më parë ishin duke u bërë shumë e lehtë”, tha Drogba.

Ish ylli i Chelsea gjithashtu zbuloi se ai është i hapur për një karrierë në menaxhim duke mësuar nga Carlo Ancelotti dhe Jose Mourinho gjatë karrierës së tij të shquar.