Herolind Bytyçi
29.03.2019, 11:34

Ballkani me tri përforcime të reja

Klubi vendas FC Ballkani së fundmi ka nënshkruar kontratë edhe me tre lojëtar të rinj që do të kenë rol në zhvillimin dhe të arriturat e klubit.

Tashmë pjesë e klubit do të jenë: Bajram Nebihu nga Mitrovica i cili ka një karrierë të pasur, ndërsa se fundmi ishte pjesë ne Superligen Tajlandeze,
Aldin Adzovic vjen nga Tuzi i cili së fundmi ka luajtur në klubin Malazez Zeta, si dhe Victor Shevchenko nga Moldavia, i cili se fundmi ka luajtur në ligen Elitare në Findlandë PS-Kemi.

Përveç lojëtarëve klubit i është bashkangjitur z.Ismail Kosumi ( emër i njohur ne Eliten e Futbollit të Kosoves )ne rolin e drejtorit teknik i cili pritet ti ndihmoj mjaft shumë klubit në aspektet menagjeriale.