Asensio në rolin e Ronaldos

22.11.2018

Futbollisti i lartë dëshiron të bëhet yll i Blancos, me të cilin nuk ka plane nga ana e tij për të nxitur një largim nga Santiago Bernabeu. Marco Asensio e sheh të ardhmen e tij në Real Madrid, pavarësisht se çfarë mund të sugjerojë biseda në rritje, me një dëshirë nga ana e tij për […]

Asensio në rolin e Ronaldos Foto: Ilustrim

Futbollisti i lartë dëshiron të bëhet yll i Blancos, me të cilin nuk ka plane nga ana e tij për të nxitur një largim nga Santiago Bernabeu.

Marco Asensio e sheh të ardhmen e tij në Real Madrid, pavarësisht se çfarë mund të sugjerojë biseda në rritje, me një dëshirë nga ana e tij për të ndjekur gjurmët e Cristiano Ronaldos.

Lojtari 22-vjeçar ka marrë një rol më të shquar në Santiago Bernabeu, me zhvillimin e tij të vazhdueshëm duke e lejuar atë të bëhet një ndikim kyç krijues.

Ai e ka kaluar këtë pikë të Madridit me 100 paraqitje dhe është në mesin e atyre që Blancos po kërkojnë për të sulmuar frymëzimin.