Brenda 24 ore – 42 aksidente dhe mbi 1,700 tiketa trafiku

Brenda 24 ore – 42 aksidente dhe mbi 1,700 tiketa trafiku
Eurolinda Zenelaj

19.03.2021 / Kronika

Ngarkesa e komunikacionit, pakujdesia gjatë ngasjes së automjeteve, mospërshtatja e shpejtësisë dhe mosrespektimi i rregullave janë disa nga arsyet e aksidenteve të shumta në trafik.

Policia e Kosovës ndër tjerash ka bërë të ditur se gjatë ditës së entje në vendin tonë kanë ndodhur gjithsej 42 aksidente trafiku, raporton SuharekaOnline.

Nga këto 42 aksidente, fatmirësisht asnjëra nuk ka përfunduar me fatalitet, ndërsa, nga Policia e Kosovës është bërë e ditur se 15 aksidente kanë përfunduar me persona të lënduar dhe 27 të tjera vetëm me dëme materiale.

Gjithashtu policia ka bërë të ditur se gjatë ditës së mërkurë ka shqiptuar 1,724 tiketa trafiku për të gjithë drejtuesit e automjeteve.

RAPORTO