Bie numri i gjobave për mosrespektim të masave anti-COVID, Policia dje dënoi vetëm 9 qytetarë

Bie numri i gjobave për mosrespektim të masave anti-COVID, Policia dje dënoi vetëm 9 qytetarë
Çlirim Gashi

19.06.2021 / Kronika

Policia e Kosovës, ka vazhduar me inspektimin për respektimin e masave anti-COVID.

Gjatë ditës së premte, policia ka shqiptuar vetëm 9 gjoba në bazë të ligjit COVID-19.

Ndryshe javëve të fundit kemi pasur rënie të rasteve të infektimit me COVID-19 e po ashtu edhe të vdekjeve.

Dje në vendin tonë janë konfirmuar 10 raste të reja, dhe nuk është shënuar asnjë rast i vdekjes.

LEXO EDHE:  Kurti: Nderojmë veprën heroike të policëve që ranë duke luftuar krimin e duke mbrojtur territorin dhe sovranitetin e Republikës

Themele të sigurta të së ardhmes, N.T.P.SH “HALITI”, gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin...

Lexo më shumë

Të fundit