42 aksidente trafiku dhe 663 tiketa të shqiptuara brenda 24 ore

42 aksidente trafiku dhe 663 tiketa të shqiptuara brenda 24 ore
Eurolinda Zenelaj

26.10.2020 / Kronika

Policia e Kosovës ka njoftuar se brenda 24 ore në vendin tonë kanë ndodhur 42 aksidente trafiku.

Sipas statistikave që përcjellë SuharekaOnline bëhet e ditur se 21 aksidente trafiku kanë përfunduar me persona të lënduar dhe 21 të tjera me dëme materiale.

Gjithashtu, policia njofton se të dielën ka shqiptuar 663 tiketa trafiku për të gjithë ngasesit e pakujdesshëm në komunikacion.

RAPORTO