26 aksidente dhe 1280 gjoba të shqiptuara gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë

26 aksidente dhe 1280 gjoba të shqiptuara gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë

Policia e Kosovës ka raportuar se gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë kanë ndodhur 26 aksidente trafiku.

Prej tyre 12 aksidente me persona të lënduar ndërsa 14 të tjera me dëme materiale.

Gjithashtu janë raportuar 1280 tiketa trafiku të shqiptuara gjatë 24 orëve të fundit.

Policia e Kosovë ka arrestuar 11 persona gjatë 24 orëve të fundit ku prej tyre një është në vuajtje të dënimit dhe 4 janë në mbajtje.

RAPORTO