2 shtetas të Shqipërisë të vdekur në autostradë në Suharekë

Para pak minutav në Autostradën “Ibrahim Rugova” ka ndodhur një aksident me fatalitet. Aksidenti ka ndodhur afër fshatit Peqan.

Sipas raportimeve deri më tani bëhet e ditur se dy persona janë të vdekur, katër të lënduar dhe një në gjendje të rëndë.

Gjithashtu bëhet e ditur se të gjithë janë shtetas të Shqipërisë. Në vendin e ngjarjes kanë dalë zjarrfikësit dhe njësitë policore.