Thorne JR Michael Anthony KB Golden Eagle Ylli ka paraqitur për regjistrim lojtarin ndërkombëtar

Klubi Basketbollistik nga Suhareka, Golden Eagle Ylli ka paraqitur për regjistrim lojtarin ndërkombëtar Thorne JR Michael Anthony nga USA i cili se fundit u paraqite në Caucasus International University.

Lojtari i lartëpermendur mund të regjistrohet në FBK dhe të paraqitet për KB Golden Eagle Ylli pas plotësimit të kritereve në bazë të Rregullores mbi regjistrimin e lojtareve në FBK.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.