Suharekë, LVV prin bindshëm me rreth 34%, pasohet nga AAK

Ka përfunduar një pjesë e madhe e numërimit të votave edhe në Komunën e Suharekës.

Sipas rezultateve preliminare të deri tanishme LVV ka fituar në Komunën e Suharekës me rreth 34% të votave, e pasuar nga AAK me rreth 23% të votave.

Qytetarët me të drejtë vote kanë pasur mundësinë që deri në ora 19:00 t’u drejtohen kutive të votimit dhe të votojnë të përzgjedhurit e tyre në legjislaturën e VIII të Kuvendit të Kosovës.

Po ashtu KQZ-ja ka bërë të ditur se deri në orën 19:00 në Komunën e Suharekës në votime kanë dalur 26.895 e qytetarëve me të drejtë vote.

RAPORTO