Përkujtohen dëshmorët dhe martirët e fshatit Greikoc

Sot më 5 prill përkujtohen e nderohen dëshmorët dhe martirët e fshatit Greikoc, në 21 vjetorin e rënies për lirinë e Kosovës.

Në ditën e 5 prillit të vitit 1999 forcat ushtarake serbe kanë kryer vrasje ndaj banorëve të fshatit e kanë djegur shtëpitë.

Muajt e Pranverës, janë muajt të cilët mbajnë në kujtesë afatgjate saktificën dhe heroizmin.

Ishte kjo dita që nuk do të harrohet kurrë, por edhe brezat që po vijnë do ta kujtojnë për herë.

Ndaj veprave të dëshmorëve respekti nuk do të mungojë asnjëherë. Sakrifica e tyre për lirinë e vendit do të kujtohet gjithmonë.

LAVDI DËSHMORËVE DHE GJITHË TË RËNËVE PËR LIRI!

RAPORTO