Sot fillon afati kalimtar

01.08.2022

Klubet veçse janë treguar shumë aktive dhe kanë bërë disa përforcime, varësisht nga synimet që kanë. Edicioni i kaluar ishte shumë interesant, ndërsa me interesim të madh po pritet edicioni 2021-2022, sidomos në bazë të përforcimeve që kanë bërë klubet. Edicioni i ri do të fillojë me Superkupën e Kosovës dhe më pas me garat […]

Sot fillon afati kalimtar Foto: Ilustrim

Klubet veçse janë treguar shumë aktive dhe kanë bërë disa përforcime, varësisht nga synimet që kanë.

Edicioni i kaluar ishte shumë interesant, ndërsa me interesim të madh po pritet edicioni 2021-2022, sidomos në bazë të përforcimeve që kanë bërë klubet.

Edicioni i ri do të fillojë me Superkupën e Kosovës dhe më pas me garat e elitës që do të jenë shumë interesante.