Teknologjia e fundit “zbarkon” në Suharekë

Fabrika e Mobileve “Te Naseri” si gjithmonë ka qenë e fokusuar në rritjen e cilësisë së produktit.

Kjo fabrikë gjithmonë ka qenë dhe mbetet e fokusuar në rritjen e cilësisë së produkteve dhe njëkohësisht duke ecur me hapin e kohës.

Andaj kemi kënaqësinë të ju prezentojmë njërën ndër makineritë e fundit që ka arritur në sektorin e prodhimit të fabrikës sonë!

Së shpejti hapet edhe reparti i ri prodhues duke përdorur fjalën e fundit të teknologjisë.

Egzon Sadikaj nga Sopija është diagnostifikuar me kancer dhe ka nevojë për ndihmën tuaj

Të nderuar njerëz të vullnetit të mirë, i riu Egzon Sadikaj nga fshati Sopijë e Suharekës është diagnostifikuar me kancer. Shërimi i tij kërkon trajtim jashtë shtetit të Kosovës.

Produktet gjithmonë janë prodhuar me një pasion të madh për luksin dhe rehatinë si dhe në përshtatje me prirjet më të fundit të dizajnit. Tanimë, çdo stil i veçantë perfeksionohet brenda një objekti, me një ide të vetme: për të ofruar cilësinë dhe zgjedhjen e përkryer për çdo vend ku ndodheni.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.