Suharekë: Hajnat vjedhin ari

Të dyshuar të panjohur me forcë kanë depërtuar në një shtëpi në Suharekë me ç’rast kanë vjedhur stoli ari me vlere të konsiderueshme.

Njësitet e policisë së Kosovës janë duke e hetuar rastin. Raste të tilla të thyerjes dhe plaqkitjeve kohëve të fundit kanë pēsuar rritje.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.