Për 24 orë u shënuan 26 aksidente dhe u shqiptuan 1 mijë e 330 gjoba

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se  për 24 orët e fundit janë shqiptuar 1 mijë e 330 gjoba trafiku, ndërsa janë shënuar 26 aksidente.

Prej tyre  8 kanë qenë aksidente trafiku me të lënduar, ndërsa me dëme material kanë ndodhur 18 aksidente.

Ndryshe Policia e Kosovës bën të ditur se ka arrestuar 14 persona gjatë ditës së djeshme.

Cilin nga kryetarët e degëve të partive në Suharekë do ta votoni në zgjedhjet e 14 shkurtit?
RAPORTO