Për 24 orë arrestohen 31 persona për mosrespektim të orës policore

31 persona janë arrestuar në 24 orëshin e fundit në vend, për mosveprim sipas dispozitave shëndetësore gjatë epidemisë.

Nga 18 rastet sa ishin gjithsej lidhur me këtë vepër, 9 ishin në Prishtinë, 3 në Pejë, 1 në Gjakovë, 2 në Mitrovicën e Jugut dhe 3 në Mitrovicën e Veriut.

20 prej këtyre personave u arrestuan në Prishtinë, 3 në Pejë, 2 në Gjakovë, 2 në Mitrovicën e Jugut dhe 4 në Mitrovicën e Veriut.

RAPORTO