Mosvendosja e rripit të sigurisë, policia shqipton mbi 4,500 gjoba

Policia e Kosovës ka njoftuar se nga data 08 deri më 15 mars të këtij viti ka zhvilluar aktivitete lidhur me operacionin ROADPOL-Rripi i Sigurisë.

Policia e Kosovës ka njoftuar se në kuadër të aktiviteteve lidhur me operacionin ‘ROADPOL-Rripi i Sigurisë’ që ka filluar nga data 08 deri më 15 mars të këtij viti, operacion ky i cili ka të bëjë me ngritjen e sigurisë rrugore, konkretisht veprime për mos vendosjen dhe mos përdorimin e rripit të sigurisë, ka shqiptuar 4579 gjoba për kundërvajtjen “mos përdorim të rripit të sigurisë”.

Policia e Kosovës ka apelujar të gjithë pjesëmarrësit në trafik, që të shtojnë kujdesin dhe të respektojnë rrgullat në trafikun rrugor.

RAPORTO