Brenda 24 ore: 49 aksidente trafiku dhe 19 të arrestuar

Policia e Kosovës ka njoftuar se brenda 24 ore në vendin tonë kanë ndodhur 49 aksidente trafiku.

Sipas raportit të policisë është bërë e ditur se nga 49 aksidente 18 prej tyre kanë përfunduar me persona të lënduar dhe 31 të tjera me dëme materiale, njofton SuharekaOnline.

Gjithashtu policia ka raportuar se brenda 24 ore ka arrestuar 19 persona, prej tyre 15 janë në mbajtje dhe dy të tjerë në vuajtje të dënimit.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.