Brenda 24 ore 23 aksidente trafiku, 122 tiketa trafiku e 19 të arrestuar

Brenda 24 ore 23 aksidente trafiku, 122 tiketa trafiku e 19 të arrestuar
Çlirim Gashi

25.05.2020 / Kronika

Policia e Kosovës përmes një njoftimi për media ka bërë të ditur se në vendin tonë për 24 orë kanë ndodhur 23 aksidente trafiku.

Sipas raportit 24 orësh të Policisë së Kosovës, fatmirësisht asnjë aksident nuk ka përfunduar me fatalitet, ndërsa 14 aksidente ishin me të lënduar dhe 9 të tjera ishin me dëme materiale.

Po ashtu PK ka shqiptuar 122 tiketa trafiku për shkelësit e rregullave në komunikacion.

Nga Policia e Kosovës gjithashtu janë arrestuar 19 persona, ku 9 prej tyre janë dërguar në mbajtje, ndërsa një person është në vuajtje të dënimit.

Themele të sigurta të së ardhmes, N.T.P.SH “HALITI”, gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin...

Lexo më shumë

Të fundit