Aksident në dalje të Suharekës

Foto: Aksident në Derven, Suharekë

Pas orës 9 të mëngjesit në dalje të Suharekës ka ndodhur një aksident trafiku në mes të dy automjeteve.

Në bazë të raportimeve të deritanishme bëhet e ditur se në aksident janë përfshirë një kamionetë dhe një veturë e vogël.

Në vendin e ngjarjes ndodhen njësitë e Policisë së Kosovës.

Për momentin nuk raportohet për të lënduar përveç dëmeve materiale.