12 të arrestuar brenda 24 ore në Kosovë

Policia ka raportuar se gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë kanë ndodhur 43 aksidnte trafiku, 12 prej tyre me persona të lënduar dhe 31 të tjera vetëm me dëme materiale.

Gjithashtu në njoftim thuhet se policia ka shqiptuar edhe 1591 tiketa trafiku.

12 persona janë arrestuar gjatë 24 orëve të fundit, 8 prej tyre janë në mbajtje dhe 2 të tjerë në vuajtje të dënimit.

Cilin nga kryetarët e degëve të partive në Suharekë do ta votoni në zgjedhjet e 14 shkurtit?
RAPORTO