Policia inicion rast për grafitet në veri

12.02.2024

Policia e Kosovës ka iniciuar rast për grafitet e reja që u shkruan në Zubin-Potok, Mitrovicë të Veriut dhe në Leposaviq të dielën.

Policia inicion rast për grafitet në veri Foto: Ilustrim

Këto janë cilësuar si “nxitje e përçarjes dhe mosdurimit”, derisa autoritetet policore bënë të ditur se i kanë nisur hetimet.

Mesazh i shkruar ishte “Kur ushtria kthehet në Kosovë, Brigada e Veriut jeton”.

Grafite të tilla janë shkruar me vite nëpër rrugët e Mitrovicës së Veriut dhe të komunave tjera në veri të Kosovës.