[VIDEO] Suhareka do të identifikohet me Karnavalin “Golden Eagle”

19.06.2019 / Lajme

[VIDEO] Suhareka do të identifikohet me Karnavalin “Golden Eagle”
Foto: Ilustrim

Biznesmeni Shaqir Palushi, pronar i kompanisë “Frutex” nga Suhareka, ka treguar për punën bamirëse dhe organizimin e një karnavali që do ta bëjë kjo kompani.

Ai tha se me të ardhurat e kompanisë ka ndihmuar shumë familje kosovare me banesa dhe gjëra të tjera.


“Ne kemi përfunduar një prej kampanjave në Shqipëri ku kemi ndihmuar 7 familje duke iu ndarë banesa apo ndihma të tjera. Rasti i fundit ka qenë ndërtimi i muzeut për familjen Berisha në Suharekë”.

Palushi tha se nuk është e lehtë përzgjedhja e familjeve në nevojë, sepse ka shumë të tilla.

“Kemi ndarë edhe donacione në spitale dhe në vazhdimësi dhe kemi ndihmuar në rastet e personave të sëmurë. Kemi ndarë 100 bursa për studentë”.

Biznesmeni nga Suhareka tregoi për një karnavel që kompania e tij e organizon në këtë qytet. Ai tha se në Prishtinë ka një numër të konsiderueshëm të organizimeve të natyrës së tillë. Dhe nëse Prizreni identifikohet me Dokufest, Palushi dëshiron që vendlindja e tij të identifikohet me këtë karnaval që do të mbahet së shpejti.

“Ka vite që si kompani e bëjmë një festë më kreative dhe duke e parë që në Kosovë mungojnë të tillat. Edhe sivjet do të organizojmë një karnaval sepse vitin e kaluar ka pasë një interesim të madh”.

“Në aktivitetet janë të përfshira 20 grupe, performaca e e fëmijëve dhe asambleve kombëtare nga shumë vende shqiptare. Do të vjen një artist nga Spanja dhe grupe të tjera muzikore nga Tirana dhe Prishtina”.

Mundësi e mirë pune, Fabrika e Mobileve “TE NASERI” kërkon 50 punëtorë!

Fabrika e Mobileve ”Te Naseri” e cila gjendet në Zonën Industriale në Shirokë me një eksperiencë të gjatë në prodhimin...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *