Sot mblidhet komisioni hetimor për rezervat shtetërore

04.12.2023

Sot në orën 13:00, do të mblidhet Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me procedurat për furnizimin dhe menaxhimin me rezervat shtetërore. Ata do të shqyrtojnë planin e punës dhe buxhetin për komisionin.

Sot mblidhet komisioni hetimor për rezervat shtetërore Foto: Ilustrim

Sot në orën 13:00, do të mblidhet Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me procedurat për furnizimin dhe menaxhimin me rezervat shtetërore.

Ata do të shqyrtojnë planin e punës dhe buxhetin për komisionin.