Sot intervistohen përfaqësuesit e ish-punëtorëve të Ballkanit për procesin e privatizimit

22.12.2020

Komisioni Hetimor Parlamentar sot mban mbledhje lidhur me procesin e provatizimit në Kosovë. Takimi i Komisinit do të filloj nga ora 13:00 në Kuvendin e Kosovës. Në rend dite do të jetë inetervistimi i përfaqësuesve të punëtorëve IGK ‘BALLKAN’ Suharekë, duke filluar nga ora 13:00 dhe intervistimi i përfaqësuesve të Sindikatës së Pavarur Elektro Kosova, […]

Sot intervistohen përfaqësuesit e ish-punëtorëve të Ballkanit për procesin e privatizimit Foto: Ilustrim

Komisioni Hetimor Parlamentar sot mban mbledhje lidhur me procesin e provatizimit në Kosovë.

Takimi i Komisinit do të filloj nga ora 13:00 në Kuvendin e Kosovës.

Në rend dite do të jetë inetervistimi i përfaqësuesve të punëtorëve IGK ‘BALLKAN’ Suharekë, duke filluar nga ora 13:00 dhe intervistimi i përfaqësuesve të Sindikatës së Pavarur Elektro Kosova, duke filluar nga ora 14:00.