Leshan:Pacientët dhe stafi mjekësor të rrezikuar nga gjarpri

Sot në fshatin Leshan, përkatesishtë në qëndren mjeksore  familjare, nga personeli mjeksor është gjetur një gjarpër.

Personeli mjëksor dhe pacientat janë befasuar, dhe frikësuar nga pamja, pasi që gjarpri ka qenë në hapsirën e brendshme të qendrës mjeksore, ku dhe janë lajmeruar zjarrfiksat e Suharekës, te cilët e kanë larguar gjarprin dhe kanë kontrolluar per gjarprinjë  te tjerë.

Shef i ndrrimit të Zjarrfiksavë të Suharekës Halit Bytyçi, për portalin Suhareka online, citoi që puna ka përfundu më sukses, dhe gjarpri është kapur dhe larguar më duar dhe pa mjete mbrojtëse adekuate.

” Sot këtë gjarpër e kemi gjetë në ambulanten në fshatin Leshan, ku e kemi larguar më duar dhe pa mjete mbrojtëse”.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.