Çlirim Gashi
08.07.2019, 9:21

Kompania “Frutex” mbështet Kampin Nacional

Të dielën (dje) është hapur zyrtarisht Kampi Nacional U-14, në të dyja konkurrencat në Suharekë.

Ky kamp do të mbahet për dy javë, ku për një javë do të stërvitin djemtë e më pas vajzat.

Kampi po mbështetet nga Kompania “Frutex” me pronar z.Shaqir Palushin që edhe një herë gjendet afër sportit dhe sportistëve.

Kjo kompani ka mbështetur edhe më herët klubet dhe sportistët në Kosovë, derisa kësaj radhe gjendet afër grupmoshave të reja, që janë shumë të rëndësishme dhe pritet shumë nga ata në të ardhmen.

Kampi është organizuar nga Federata e Basketbollit e Kosovës në bashkëpunim me FIBA-n, Ministrinë e Kulturës, Rinisë e Sportit, Komunën e Suharekës, Klubin Golden Eagle Ylli, si dhe kompaninë “FRUTEX”.

Potenciali dhe kushtet që ofrojnë bizneset e Suharekës

Produktet gjithmonë janë prodhuar me një pasion të madh për luksin dhe rehatinë si dhe në përshtatje me prirjet më të fundit të dizajnit.

LEXO PO ASHTU:  9 vjet burg për vrasjen e Blerand Muharremaj