[DOKUMENT] 58 mijë euro për terenin sportiv dhe këndin e lojërave në Leshan

Në bazë të dosjes së siguruar nga portali SuharekaOnline Komuna e Suharekës ka hapur procedurat e tenderimit për ndërtimin e terenit sportiv dhe këndin e lojërave në fshatin Leshan.

Sipas dosjes së tenderit vlera e parashikuar e investimit është 58,000.00 euro dhe parasheh që i gjithë projekti të realizohet duke filluar nga punët paraprake në teren, punët ndërtimore të terenit sportiv, punimi i rrethojës dhe murit mbrojtës, punët e parkingut dhe këndi i lojërave.

LEXO EDHE:  Implementimi i pagesës prej 170€ është peng i votimit të rishikimit të Ligjit të Buxhetit