Votat e të gjithë kandidatëve nga Suhareka në Junik

Numërimi i votave të rregullta në nivel vendi tashmë ka përfunduar, ku janë numëruar votat e 2 mijë e 382 vendvotimeve.

Sipas të dhënave të KQZ-së në Komunën e Junikut ka fituar AAK me 47.47% të votave të rregullta.

Nga të dhënat e siguruara nga SuharekaOnline rezulton se nga kanditatët e të gjitha partive nga Suhareka më së shumti vota në Junik ka marr Albena Reshitaj.

LVV
Salih Zyba5
Hysen Durmishi2
LDK
Ardian Shala3
Sali Asllanaj2
Buleza Kuqi2
Shefket Kolgeci7
PDK
Rame Vataj8
Sadik Halitjaha0
Florim Kryeziu0
Ruzhdi Kurtishaj1
AAK
Alben Reshitaj32
Hamdi Bytyqi0
Mensur Selimaj0
Bexhet Kuqi2
Albana Bytyqi4
Fatos Berisha0

Kujtojmë se në Komunën e Suharekës, Lëvizja Vetëvendosje është e para me 37.72% apo 9 mijë e 442 vota, pasohet nga AAK me 20.25% apo 5.137 vota, LDK e treta me 19,20% apo 4.806 vota dhe e katërta PDK me 17,01% apo 4.258 vota.

RAPORTO